Utbygging bredbånd Grytelva

Lyngdal IT AS vurderer å tilby trådløst bredbånd til hytter i området Grytelva med anslått utbyggingsstart sommeren 2021 

Bredbåndet er tenkt transportert gjennom radiosignaler. Hver hytte vil få en dedikert antenne montert utendørs som fører videre til en trådløs enhet innendørs, slik at man kan benytte telefon, PC og andre enheter som støtter WiFi. Vi er dermed ikke avhengig av 4G-signaler. Nettverksutstyret bruker minimalt med strøm (~5W) slik at du kan benytte utstyret dersom du har solcelleanlegg

For at det skal være økonomisk forsvarlig å starte en slik utbygging er vi avhengig av en håndfull interessenter. Basert på dagens priser så har vi kommet frem til at vi trenger minimum 30 interessenter. 

Etableringskostnaden per hytte vil bli 2490,-. Dette inkluderer 1 månedsabonnement samt montering av utendørs antenne og router innendørs. Det er ingen bindingstid eller datakvoter.
Hastigheten på nettverket vil tilbys helt opp til 40Mbps, avhengig av hva den enkelte kunden ønsker. Prisen vil følgelig variere etter hastigheten på valgt abonnement. Se detaljer om tilgjengelige produkter lenger ned.

Man vil kunne benytte streaming av f.eks NRK Nett-TV, Netflix og lignende uten å bekymre seg over at datakvoten blir brukt opp. Det etterhvert så kjente begrepet «Hyttekontor» vil også være mulig.

ProduktHastighetPris per måned
Lyngdal IT Hytte Standard10 Mbps opp/ned390,-
Lyngdal IT Hytte Premium20 Mbps opp/ned495,-
Lyngdal IT Hytte Pro40 Mbps opp/ned629,-
Lyngdal IT Hytte Standard passer fint til normal surfing for 1-2 personer.
Lyngdal IT Hytte Premium passer fint til surfing for 3-4 personer og/eller streaming
Lyngdal IT Hytte Pro er egnet for de som ønsker å ha hyttekontor eller laster opp/ned store filer

Meld interesse ved å fylle ut kontaktskjemaet under. Merk at dette skjemaet kun har til hensikt å innhente interessenter. Eventuelt abonnement vil tegnes ved en senere anledning i separat skjema.

Spørsmål? Ring oss på 902 28 003 eller send oss en epost på post@lyngdal-it.no. Åpningstider er alle dager fra 09:00-21:00