Visjonen «-Alltid på nett-«

Du har sikkert opplevd problemet før. Den nye «Elkjøp-routeren» slutter å fungere skikkelig og går over fra fungerende status til en krever-restart-med-jevne-mellomrom status. Det andre du nok har opplevd er at selv om du kjøper en router til en del penger så blir det du har lest i produkt-annonsen langt fra virkelighet. Både hva gjelder rekkevidde og hastighet, samt dette med at det fungerer «fint en stund».
De siste års oppdrag har vært mange slike. Personer som gjerne, i god tro, har kjøpt det dyreste av det dyre på forskjellige sluttbruker-markeder uten at forholdet mellom brukte penger og brukeropplevelse har vært det beste.

Man kan på mange måter si at Lyngdal IT AS ble opprettet som en slags følge av dette, hvis mål er at sluttbrukerne skal få oppleve hva det vil si å ha ordentlig trådløst nettverk hjemme. I det siste så er det også kommet forespørsel om forskjellige andre trådløsløsninger, sett bort fra den tradisjonelle en-trådløs-router løsningen. Det kan være en bonde som ønsker å ha overvåkingskamera i fjøset, men at trådløsdekning dit ikke er for svak. Løsningen vi i mange tilfeller har satt opp da er en punkt-til-punkt trådløslink. Dette har fungerte smertefritt i alle tilfeller.
Andre forespørsler går typisk på at den trådløse routeren er plassert i byggets X-ende, mens det mangler dekning i bygget Y-ende. Her har vi levert flere trådløsløsninger som ikke krever annen kabling enn strøm (lettvint, hva?).

Produktene vi leverer kjøper vi fra èn leverandør. Ved en eventuell feil på noe utstyr så har vi èn forhandler å forholde oss til. Dette gjør reparasjon- og garanti-prosessen vesentlig raskere.